Gemeente & wooncorporaties

Ben je als gemeente of wooncorporatie op zoek naar oplossingen voor het woningtekort? Zie je veranderingen in de woonbehoefte van jouw burgers en wil je in die behoefte kunnen voorzien? Of wil je gewoon weten wat er in Nederland speelt op het gebied van woningbouw? Dan ben je bij Go Tiny Live Free aan het juiste adres. Go Tiny Live Free is pionier in innovatief wonen en laat met het project De Hopman zien dat er meer mogelijk is dan aanvankelijk gedacht werd.

De Hopman: unieke erfpachtconstructie

De Hopman is een project met tien vrijstaande, energieneutrale prefab woningen. De woningen zijn geplaatst met een tijdelijke woonbestemming en een omgevingsvergunning, gefinancierd door de bank. Voor de woningen is een erfpacht afgesproken van 25 jaar binnen de gemeentegrenzen. Go Tiny Live Free staat in nauw contact met burgers die interesse hebben in prefab woningen. Dergelijke woonvormen kunnen door gemeentes dan ook bij ons getoetst worden. Ook voorbeelden van woonconstructies kunnen bij ons worden opgevraagd. Daarnaast treden wij op als:

  • ‘Smeerolie’ tussen initiatiefnemers (CPO) en gemeentes
  • Projectleider (planoloog/planontwikkeling)
  • Aanjager;
  • Aanspreekpunt.

NOOW

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw gemeente? Go Tiny Live Free organiseert regelmatig webinars en masterclasses voor gemeentes. Neem gerust contact met ons op. We informeren je graag.

Contact

Adres
Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free
De Hopman 3
5735 DX Aarle-Rixtel


Contactgegevens
info@gotinylivefree.nl


Bedrijfsgegevens
KvK 70262624
BTW NL858222267B01