Bekijk via de buttons ons volledige aanbod.

Zou jij graag anders willen wonen of bouwen? Je bent niet de enige. Kijk snel wat wij voor je kunnen doen.

Ben je als gemeente of wooncorporatie op zoek naar oplossingen voor het woningtekort, wil je weten wat de woonbehoefte is van de burgers in jouw gemeente of wil je zien wat er speelt op het gebied van woningbouw?

Zit je als bouwer met onbeantwoorde vragen over de veranderende woonmarkt en behoefte van consumenten of heb je ondersteuning nodig?Bomen zijn van levensbelang. Zonder bomen en zonder biodiversiteit zou de mens geen bestaan hebben op de aarde.
Met onze mobiele boomkwekerij maken wij de wereld elke dag een beetje groener. 

De wereld verandert in rap tempo. In het onderwijs wordt de jonge generatie klaargestoomd voor die wereld. De wereld van nu vraagt om meer groene initiatieven en om anders te denken over de toekomst.

Klaar om het anders te doen? Met ons stappenplan zet je de eerste of volgende stap naar een vrijer leven. We leggen uit welke stappen er bouwtechnisch, regeltechnisch en organisatorisch nodig zijn om een project te realiseren.

In ons webinar vertellen we je meer over Go Tiny Live Free en over onze reis naar anders wonen.

Tijdens deze interactieve sessie maken we een concreet plan waarmee je direct aan de slag kunt. We kijken naar jouw situatie, wensen en dromen en brengen eventuele obstakels in kaart. Wat heb je nodig en welke kansen zien we?

Contact

Adres
Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free
De Hopman 3
5735 DX Aarle-Rixtel


Contactgegevens
info@gotinylivefree.nl


Bedrijfsgegevens
KvK 70262624
BTW NL858222267B01