Prefab bouwers

Als prefab bouwer zie je de vraag van de commerciële markt toenemen. Steeds meer klanten weten je te vinden. Ze werken samen met andere burgers in CPO-projecten en komen bij jou voor meer informatie en een samenwerking. Maar door de veranderende markt, verandert ook de behoefte voor het type woningen en het afwerkingsniveau. Wellicht krijg je hierdoor vragen waarvan je als bouwer de antwoorden niet meteen paraat hebt.

Go Tiny Live Free biedt ondersteuning in de rol van projectleider en/of aanspreekpunt voor CPO-projecten. Wij coördineren bouwprojecten en zijn de schakel tussen burger en bouwer. Zo kan jij als bouwer doen waar je goed in bent en profiteer je van de groeiende markt waar de prefab bouw onderdeel van is.

Mobiele boomkwekerij

Op het terrein van De Hopman is de eerste mobiele boomkwekerij geplaatst. De bomen staan in innovatieve airpost potten, waardoor ze sterker groeien en een overlevingskans van maar liefst 95 tot 98 procent hebben bij het planten in de volle grond. De mobiele boomkwekerij zorgt niet alleen voor een groene omgeving, maar biedt ook mogelijkheden op het gebied van:

  • Groene en duurzame bouwplaatsen
  • CO2-compensatie
  • Meer, betaalbaarder en groter groen

Klik hier voor meer informatie over onze mobiele boomkwekerij.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Contact

Adres
Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free
De Hopman 3
5735 DX Aarle-Rixtel


Contactgegevens
info@gotinylivefree.nl


Bedrijfsgegevens
KvK 70262624
BTW NL858222267B01