De studenten stellen zich voor

Vanaf deze week hebben we drie afstudeerders in dienst bij Go Tiny Live Free. Elke student gaat met een eigen onderwerp aan de slag. Grote kans dat ze ook wel eens jouw hulp kunnen gebruiken. Maar dat is voor later.

Voor nu stellen de studenten zich aan jullie voor.

Evelien

Ik ben Evelien, 24 jaar en ik ben een vierdejaars Communicatie & Multimedia Design studente aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ga als afstudeerder bij GTLF onderzoek doen naar de mogelijkheden voor een platform om procedures voor kleiner, betaalbaar een duurzaam wonen te versnellen. Het lijkt me fantastisch om op een soortgelijk project te wonen en de vrijheid te kunnen ervaren. Meer tijd over hebben voor dingen die ik waardevol vind en meer met en in de natuur te kunnen leven. Het voelt heel bijzonder om aan dit onderzoek te mogen werken, omdat ik met mijn eigen droom bezig kan. Ik heb super veel zin in de komende maanden!

Bregje & Wesley

Hoi, mijn naam is Bregje de Greef en ik ben 21 jaar. Ik ben 4e jaars student Bouwkunde aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Gedurende mijn opleiding heb ik de specialisatie constructie gedaan. Tijdens deze specialisatie merkte ik dat mijn interesses breder lagen dan alleen constructie.  Zo liggen mijn interesses ook in het verduurzamen en verbeteren van gebouwen, denk aan het toepassen van duurzame materialen. Of het uittekenen en/of ontwerpen van gebouwen in 3d programma’s. Vaak zegt een goede visualisatie meer dan een lang geschreven stuk tekst. 😉 Naast mijn opleiding, werk ik in de horeca (momenteel niet door COVID-19), speel ik volleybal en teken ik graag.

Hoi, mijn naam is Wesley Krol. Ik ben 22 jaar oud en ben een 4ejaars student HBO Bouwkunde aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd in constructie, maar heb ik ook een grote interesse opgebouwd voor onder andere prefab, demontabel en circulair bouwen. Sinds 1 februari 2021 ben ik af aan het studeren bij Go Tiny Live Free. Hiervoor ben ik samen met Bregje de Greef een onderzoek aan het uitvoeren. Daarnaast werk ik op het distributiecentrum van de Jumbo in Veghel, ben actief in het ondernemerschap en ben ik een fanatiek sporter.

Tijdens het afstuderen gaan wij onderzoek doen naar de optimalisatie van kleine prefab HSB-woningen, door middel van materiaalgebruik en circulariteit. Als uitgangspunt zullen de woningen van het project de Hopman gebruikt worden. Bregje gaat zich voornamelijk richten op het onderzoek naar biobased materiaalgebruik, het ontwerp van een modulaire uitbouw en zorgen dat de woningen betaalbaar blijven. Terwijl Wesley gaat kijken naar de circulariteit en modulariteit van de woningen.

We hebben voor Go Tiny Live Free gekozen als afstudeerbedrijf omdat zij ons de kans bieden om zoveel mogelijk diepgang te krijgen op alle aspecten van een woning. Tijdens het eerste gesprek klikte het meteen met de oprichter: Luck Dankers. Wij kregen het gevoel dat hij de passende schakel is naar de kennis en informatie die wij voor ons onderzoek nodig hebben. Wij hebben enorm veel zin en enthousiasme om af te studeren bij Go Tiny Live Free.

#gotinylivefree #onderzoek #school #afstuderen #bouw #prefab #houtbouw #platform #tinyhouse #tinywonen #studeren

Deel dit bericht op:

Contact

Adres
Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free
De Hopman 3
5735 DX Aarle-Rixtel


Contactgegevens
info@gotinylivefree.nl


Bedrijfsgegevens
KvK 70262624
BTW NL858222267B01