Woke up like this | deel 2

Daar stond ik dan in april 2012 te kijken in de ochtend met koffie in mijn hand. Welgeteld op mijn sokken die ondertussen wat nat begonnen te worden van het klamme gras. Een uitzicht wat niet alleen mijn adem benam maar ook iets in beweging zette. Precies dat moment op die plek begon een klein radertje te draaien in mijn bovenkamer wat nu zo’n 7 jaar later mij heeft bewogen om de grootste stap te nemen naar een vrij leven.

De prachtige aanblik van de zon die nog niet zolang geleden was opgekomen gaf de omgeving een kleur- en schaduwspel met een uniek resultaat wat ik mezelf iedere dag beloofde. Ik zou mezelf te kort doen wanneer dit niet iedere ochtend mijn uitzicht zou zijn.

#change

Nieuw huis

Na mijn reis door Nieuw Zeeland (NZ) wilde in natuurlijk de eerder gemaakt belofte nakomen. Zo bedacht ik me een oplossing middels een soort van placebo effect. Natuurlijk kon ik niet zomaar in NZ blijven ik had tenslotte net een nieuwbouw woning gekocht wat behoorlijk wat verplichting met zich meebracht. Dus ontstond het idee om de foto tegen mijn slaapkamer muur te behangen en zo stond ik dus iedere morgen toch een klein beetje op in NZ.

Het effect van het uitzicht was natuurlijk niet altijd daar en vaak viel het me ook niet op maar ergens op de achtergrond, diep verscholen in mijn bovenkamer werd toch telkens het beeld opgeroepen wat die verschillende radertjes in beweging hield. De radertjes die zich niet neerlegde bij een leven wat was vastgegrepen door het systeem en mij beperkte in ontwikkeling en vrijheid.

Verandering

Veel mensen ervaren dit iedere reis of vakantie dat ze een vergelijkbaar gevoel iedere dag willen in hun dagelijkse leven. Helaas lukt dit maar voor een enkeling en verzanden de meeste mensen weer in de dagelijkse sleur van het leven en het systeem zonder hier eigenlijk bij stil te staan.

Wil jij zelf veranderen begin dan met iets kleins, iets wat jou dagelijks zal herinneren aan die vrijheid of het doel en ga zo genieten van je eigen “reis” naar een vrij en liefdevol leven. Hang bijvoorbeeld een klein souvenirtje aan de spiegel van je auto of een foto bij de spiegel boven de wastafel zodat jij iedere dag heel even getriggerd wordt om die verandering te realiseren en jezelf in de spiegel aan te kijken wat jou nu echt gelukkig maakt!

www.gotinylivefree.nl

#bavaria #brabant #camperlife #coromandel #freedomlife #gotinylivefree #juicy #newhome #newlife #newzealand #omroepbrabant #stiekemthuis #thinkdifferent #tinyhouse #tinyhouses #viewfreeze

Deel dit bericht op:

Contact

Adres
Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free
De Hopman 3
5735 DX Aarle-Rixtel


Contactgegevens
info@gotinylivefree.nl


Bedrijfsgegevens
KvK 70262624
BTW NL858222267B01