Wat wil jij echt?

Stel jezelf eens de vragen: ‘wat wil ik nou echt in het leven?’, ‘wat geeft mij vrijheid?’ en ‘wat houdt mij tegen?’ Het klinkt misschien als een open deur, maar weten wat je precies wilt, is moeilijk in een maatschappij waar gevoelens en gedachten over wat anderen van ons vinden de overhand hebben. Wat voor de één als vrijheid voelt, geeft de ander misschien een benauwd gevoel. Want is een mooi hotel in het verre buitenland jouw beleving van echte vrijheid? Of cruise jij liever in een camper waar je niet op gezette tijden hoeft te ontbijten, te lunchen en uit te checken? Inzicht in wat jij wilt, is de eerste stap in de weg naar een vrij leven.

Begin klein

Wanneer je weet wat je echt wilt, is het nog een kwestie van doen. Maar het is heel gemakkelijk om je te verschuilen achter gedachten die je vasthouden. ‘Mijn hypotheek moet betaald worden, mijn kinderen hebben zekerheid nodig.’ Wanneer je meer vrijheid wilt, moet je vaste patronen durven los te laten. Denk hierbij in mogelijkheden en begin klein. Koop minder spullen en begin met het versneld aflossen van je hypotheek. Zet de eerste stap naar kleiner en energieneutraal leven en creëer hiermee de mogelijkheid om te doen wat je leuk vindt. Minder financiële lasten, minder belasting van de aarde en de zekerheid voor jou en jouw kinderen om te kunnen genieten van onze aarde.

Doel

Het leven is veranderlijk. En jij ook. Houd je dus niet te veel vast aan het doel dat je voor ogen hebt. Wat je nu over tien jaar bereikt wilt hebben, vind je over tien jaar misschien niet belangrijk meer. Zet kleine doelen en geniet van de reis er naartoe. Want geluk en vrijheid zit niet in de grootte van je huis, maar in de kleine momenten met de mensen die jij belangrijk vindt.

Leef je leven zoals jij dat wilt in harmonie met de natuur!

GO TINY LIVE FREE

Contact

Adres
Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free Go Tiny Live Free
De Hopman 3
5735 DX Aarle-Rixtel


Contactgegevens
info@gotinylivefree.nl


Bedrijfsgegevens
KvK 70262624
BTW NL858222267B01